Načini plaćanja - BoostBooking

Načini plaćanja

BoostBooking se obvezuje pružiti zaštitu osobnih podataka kupaca, prikupljanjem samo potrebnih, osnovnih podataka o kupcima / korisnicima koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odlučivanja hoće li se njihovo ime ukloniti s popisa koji se koriste u marketinškim kampanjama. Svi se podaci korisnika strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla. Svi zaposlenici i poslovni partneri tvrtke BoostBooking odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Sva plaćanja vršit će se u hrvatskoj valuti. Iznos za koji će se naplatiti vaš račun kreditne kartice dobiva se pretvaranjem cijene u eurima u hrvatske kune prema trenutnom tečaju Hrvatske narodne banke. Tijekom punjenja kreditne kartice, isti iznos pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici.

BoostBooking koristi WSPay za mrežna plaćanja.

WSPay je siguran sustav za internetsko plaćanje, plaćanje u stvarnom vremenu, kreditne i debitne kartice i druge načine plaćanja. WSPay pruža kupcu i trgovcu sigurnu registraciju i prijenos unesenih podataka o kartici, što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256-bitnu enkripciju i TLS 1.2 kriptografski protokol kao najvišu razinu zaštite prilikom pisanja i prijenosa podataka.

Podaci o banci

ERSTE BANK
IBAN: HR1524020061100900288
SWIFT: ESBCHR22